Werkwijze - Bouwadviesburo Ter Veen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Werkwijze

Werkwijze

Bouwadviesburo Ter Veen kan voor u het gehele bouwproces inzichtelijk en beheersbaar maken. Middels tekeningen, berekeningen en eventueel een bestek worden alle afspraken duidelijk vastgelegd. Ze vormen de belangrijkste contractstukken met uw aannemer.

Bouwadviesburo Ter Veen kan voor u de verschillende mogelijkheden helder in kaart brengen waardoor u weloverwogen beslissingen kunt maken. Zo blijft u zelf de regie in handen houden en bent u bij elke stap nauw betrokken. Het gaat tenslotte om uw gebouw.

Het kan gaan om een totaalopdracht waarbij Bouwadviesburo Ter Veen van A tot Z betrokken is, maar ook om een deelopdracht. Bijvoorbeeld als u alleen wilt weten of een bepaald pand geschikt is om te verbouwen of als u alleen behoefte heeft aan een schetsstudie of algemeen advies

Particulier
De meeste mensen bouwen maar één keer in hun leven een eigen woning. Het is een unieke kans waarbij het belangrijk is om alle mogelijkheden goed te laten onderzoeken.
Bouwadviesburo Ter Veen doet dit graag en zorgvuldig en in nauw overleg met u.
Want door goed naar u te luisteren krijgen wij inspiratie. Als buitenstaander kijken wij helemaal fris tegen uw bouwplannen aan. En omdat u ook niet standaard bent en elke lokatie uniek is, trekken wij geen standaard ontwerp uit de kast.
Veel liever zoeken we samen met u verder naar iets bijzonders. Helemaal uw (t)huis! Nieuwsgierig naar wat voor moois wij voor u zouden kunnen bedenken? Vul het contactformulier in en wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak

Contact

Wilt u een afspraak maken of door ons gebeld worden? Vul dan uw gegevens in en klik op "verzenden".Natuurlijk kunt u ons ook gewoon bereiken op:
06 247 630 86
0591 635 434
info@bouwadviesburo.eu

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu