Werkwijze

our-story-img.jpg

Hoe pakken wij het aan?

Bouwadviesburo Ter Veen kan voor u het gehele bouwproces inzichtelijk en beheersbaar maken. Middels tekeningen, berekeningen en eventueel een bestek worden alle afspraken duidelijk vastgelegd. Ze vormen de belangrijkste contractstukken met uw aannemer.

Bouwadviesburo Ter Veen kan voor u de verschillende mogelijkheden helder in kaart brengen waardoor u weloverwogen beslissingen kunt maken. Zo blijft u zelf de regie in handen houden en bent u bij elke stap nauw betrokken. Het gaat tenslotte om uw gebouw.

Het kan gaan om een totaalopdracht waarbij Bouwadviesburo Ter Veen van A tot Z betrokken is, maar ook om een deelopdracht. Bijvoorbeeld als u alleen wilt weten of een bepaald pand geschikt is om te verbouwen of als u alleen behoefte heeft aan een schetsstudie of algemeen advies

Welke diensten biedt Ter Veen?

Lees hieronder welke werkzaamheden Bouwadvies Buro Ter Veen allemaal voor uw kan uitvoeren. Staat uw wens er niet tussen? Neem dan contact op om te kijken wat ik voor u kan betekenen.

Ontwerp

Bij Bouwadvieburo ter Veen staat uw wens centraal. Door u intensief bij het tekenproces te betrekken wordt uw wens in een uniek en persoonlijk ontwerp vertaalt. Om tot een optimale samenwerking te komen hecht ik veel waarde aan een transparante en heldere communicatie. Heeft u (ver)bouwplannen en spreek onze werkwijze u aan, neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een oriënterend gesprek.

Bouwkundig tekenwerk

Uw (bouwkundige) wensen vertalen in bouwkundige tekeningen; ik weet hoe dat werkt. Ik neem alle opties onder de loep en komen zo tot een ontwerptekening die helemaal aansluit op uw wensen en eisen. Uw nieuwbouwplannen kunt u vervolgens meteen live beleven, dankzij onze 3D software. Virtueel loopt u met ons door bijvoorbeeld uw nieuwe woning en kunnen we samen de laatste puntjes op de 'i' zetten. Innovatief en efficiënt.

Vergunningen

Zijn uw bouwplannen goedgekeurd dan kunt u uw plannen in praktijk brengen. Het is belangrijk dat uw toekomstige aannemer een duidelijk beeld heeft van wat u wilt. Ik breng graag uw vergunningsstukken naar een hoger niveau, zodat de aannemer exact weet wat hij moet maken en u niets aan het toeval overlaat. Een set goede bestektekeningen in combinatie met een duidelijke technische omschrijving vormt de basis voor een goede prijsvorming en een bouwproces zonder (financiële) verrassingen achteraf.